Retour beleid

LET OP: WIJ BIEDEN GEEN GRATIS RETOURNERINGEN AAN, ER ZIJN KOSTEN VERBONDEN AAN RETOURZENDINGEN.

Retourneren

Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?
Ja, dit is mogelijk.

Als u niet tevreden bent met de items die u heeft besteld, heeft u de mogelijkheid om ze binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. De bestelling bevat nog steeds alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zoals het product is aangekomen.
 2. Normaal gebruik van het product is zichtbaar, schade als gevolg van onzorgvuldig gebruik is uitgesloten.
 3. Producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces begint.
 4. Het product is direct bij ontvangst als defect bevonden.
 5. Wij zijn gerechtigd om de klant verzendkosten in rekening te brengen.
 6. Een retourzending wordt verwerkt binnen 7 werkdagen en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel erkend.

Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde items te weigeren als we vermoeden dat de items zijn gebruikt of beschadigd zijn buiten onze schuld om.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Als uw bestelling aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, moet u het volgende doen om het retourproces te starten:

Stuur een e-mail naar: klantenservice@jurkenparadijs.nl

Zorg ervoor dat de e-mail de volgende informatie bevat:

 • Bestelnummer
 • Reden voor het retourverzoek
 • Foto van het product in geval van breuk
 • Voornaam + achternaam van de klant
 • Adres van de klant

Wij zullen dan contact met u opnemen en u het retouradres verstrekken. Stuur de retourzending nooit naar de afzender, we sturen u het juiste adres nadat u ons heeft gevraagd dit te doen. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van het product.

STORNOBAU

De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling als de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling aangaat voor doeleinden die niet hoofdzakelijk verband houden met zijn commerciële of beroepsmatige activiteit:

 1. HERROEPINGSVOORWAARDEN
  Herroepingsrecht
  De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen vanaf de dag waarop u of een derde die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of heeft aanvaard.

Aangezien we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken totdat de levering is voltooid, dus een terugbetaling is niet mogelijk bij ontvangst van de goederen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Jurkenparadijs op de hoogte stellen van uw beslissing om zich terug te trekken uit deze overeenkomst via een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per e-mail). De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten van het retourneren van de goederen komen voor rekening van de koper.

Registratie voor zendingen onderweg
Aangezien onze goederen uit Azië worden verzonden, kunnen er langere doorvoertijden zijn waarover we geen controle hebben. Als de goederen al onderweg zijn naar u, is annulering niet mogelijk. Wacht tot u de goederen heeft ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. U kunt ons uiteraard van tevoren informeren over uw annulering.

Om u de snelst mogelijke retourzending te garanderen, vragen we u om ons een verzendbevestiging te sturen.

Gevolgen van herroeping
Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, moeten we u alle betalingen terugbetalen die we van u hebben ontvangen, met uitzondering van de leveringskosten (met uitzondering van extra kosten als gevolg van het feit dat u een andere leveringswijze hebt gekozen dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden), zonder onnodige vertraging en uiterlijk veertien dagen na de dag waarop wij in kennis zijn gesteld van uw herroeping van deze overeenkomst en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling zullen wij dezelfde betaalmethode gebruiken die u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling.

** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRALE WARENHUIS IN AZIË GESTUURD.