Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen?

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 7 werkdagen te verzenden. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van producten.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, wij accepteren retourzendingen en bieden een retourbeleid van 30 dagen. Raadpleeg ons retourbeleid voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Via ons Track & Trace menu kunt u de status van uw bestelling volgen. We sturen u ook e-mail updates over de status van uw bestelling.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren iDeal, Bancontact, Paypal, Creditcard en andere gebruikelijke betaalmethoden. Tijdens het afrekenproces ziet u alle beschikbare betalingsmogelijkheden.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier op onze website of via klantenservice@jurkenparadijs.nl

Welke maat moet ik kiezen voor kleding/schoenen/sieraden etc.?

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste maat, bieden wij op de productpagina's een maattabel aan. Gedetailleerde informatie vindt u in deze maattabel.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd aankomt?

Neem dan direct contact op met onze klantenservice en stuur foto’s van de beschadigde verpakking en producten. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.